-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:9142 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:2

در موضوع سير و سلوك، من كتاب هايي از جمله مقالات سيد مهدي شجاعي، زندگي محمد بيدآبادي، لقاء اللَّه آقاي ملكي تبريزي و چهل حديث امام خميني و... و كتابهاي زيادي دارم و همه شرايط را ميدانم اولين چله خودسازي را انجام دادم. اگر كاملاً موفق نبودم گاهي علاوه بر نماز شب، نماز صبح من هم قضا ميشود و من ناراحت ميشدم، ولي احساس ميكنم خيلي موفق بودم. دوست دارم خوب بيايم و زير نظر يك مربي باشم. آيا شما اين كار را براي من انجام ميدهيد؟

خواهر از آغاز تا پايان نامه نشان ميدهد كه روحي ناآرام و كمال جو داريد. يك حقيقت معين و مشخصي را هدف قرار دادهايد، امّا نميدانيد كه چگونه و از چه راهي ميتوان به آن مقصد رسيد. كتابهاي متعدد را مطالعه كردهايد، اما از درك يك حقيقت كليدي غافل ماندهايد، شايد پرسش كنيد آن حقيقت چيست؟ آن حقيقت شناخت كيفيت سلوك و راههاي آن به سوي كمال مطلق، يعني خدا است. به علت بي توجهي به آن بسيار از رهروان اين راه، گمراهي كشيده شدند يا در تحيّر و سرگرداني مركّب، غوطه خوردند تا مردند و يا به جنون كشيده شدند و فاقد تكليف بندگي گشتند. به بيان ديگر، تحصيل كمال و رسين به قرب الهي شرايط دارد كه سه شرط آن را در درس هشتم معارف اسلامي پيش دانشگاهي خواندهايد كه عبارتند از:

1 - معرفت و شناخت راه، و شناخت موانع آن، و سالكان و رهروان آن، و زحمتها و رنجهايي كه سالكان تحمل نمودهاند و بر آن صبر كردهاند، و شناخت درسها و برنامههاي نبايدي و بايدي اين راه، و توجه به اين اصل كه رها كردن نبايدها و ترك محرّمات و رفع موانع بر بايدها تقدم دارد .

2 - تدريجي بودن تكامل: حركت به سوي خدا و تقرّب جستن به او، راهي طولاني و نامحدود دارد كه اين راه را بايد كلاس به كلاس و مرحله به مرحله طي نمود و تا زماني كه در كلاس پايينتر قبولي و توفيق حاصل نشود، آموختن و عمل كردن برنامه و درس كلاسهاي بالاتر نه تنها او را بالا نميبرد، بلكه پايين ميآورد و گاهي باعث سقوط و هلاكت ميگردد. عمل كردن به آن چه كه شما از مقالات، رسالهها و كتب سير و سلوك، سالكان طريقت چون محمد بيد آبادي، آقا ميرجواد آقا ملكي تبريز، قاضي طباطبايي تبريزي، ملا احمد نراقي و امام خمين ره مطالعه كردهايد، بلند پروازي است كه نتيجهاي جز شكست نخواهد داشت؛ زيرا همان گونه كه غذاي جسم بايد متناسب با وضعيت معده افراد باشد غذاي روح نيز لازم است بامدارج معرفت و مراتب كمال و معنويتش تناسب داشته باشد. آن بزرگواران حاصل يك عمر سلوك خويش را براي كساني بيان كردهاند كه كلاسها و مراتبي از نردبان كمال را پيمودهاند و خود مجتهد در عرفان و سير و سلوك گشتهاند.

3 - ثبات قدم، نلغزيدن، خسته نشدن، حالت يأس و نااميدي به خودنگرفتن، به هر حال اين راهي است كه از آن به خرابات تعبير نمودهاند و گفتهاند كه: بي پير مرو تو ر خرابات بدون راهبر راه شناس ره پيمودن گام گذاشتن در اين راه جز خسران و شكست نتيجهاي ندارد. رسالت اين واحد فراهم ساختن كار و شغل براي افرادنيست، بلكه موظفيم به پرسشهاي اشخاص در زمينههاي مخلف پاسخ دهيم و به اصطلاح تغذيه روحي و فكري افراد، رسالت اين مركز است.







مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.